Spinverse SME breakfast 10.04.2018

Registrations are closed

Euroopan komissio ja Business Finland jakavat rahaa tuotekehitykseen ja uusille markkinoille menoon sadoille suomalaisille kasvuyrityksille vuosittain – olisiko nyt teidän vuoronne?

Business Finland ja EU-rahoitusaamiainen: 1,5 tunnissa saat selville, voisiko juuri sinun yrityksesi saada rahoitusta Business Finlandista tai EU:lta. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan lyhyt tietoisku Nordean lainoista start-upeille. Tiiviin tietopaketin jälkeen tarjoamme myös mahdollisuuden keskustella asiantuntijoiden kanssa tarkemmin jo mahdollisesti olemassa olevista projekti-ideoistanne, ja saada ensimmäisen arvion mahdollisuuksista onnistua rahoitushaussa.

Aika ja paikka: 10.4.2018 klo 8:30-12:00 Innopoli 2, Tekniikantie 14, Espoo. Paikalla ovat Spinversen asiantuntijat, jotka ovat tuoneet pk-yrityksille yli 250 miljoonaa euroa tukirahaa.

Aikataulu:

8.30 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9.00 Aamun ohjelma alkaa

  • Miten Spinverse auttaa pk-yrityksiä kasvamaan?
  • Business Finlandin mahdollisuudet startupeille ja pk-yrityksille
  • EU-tuet innovatiivisille pk-yrityksille
  • Nordean lainat startupeille
  • Q&A

10.30 – 12.00 Sparrailu Spinversen asiantuntijoiden kanssa

  • Tahdotko saada nopean (30 min) arvion valmiuksistasi saada julkista rahoitusta? Spinversen asiantuntijat ovat käytettävissäsi tilaisuuden päätteeksi (ilmoittautuminen rekisteröitymisen yhteydessä)

Tausta:

Business Finlandin, eli entisen Tekesin, rahoitukset startupeille tukevat uusia yrityksiä niiden monissa eri vaiheissa. Tarjolla on sekä erilaisia de minimis -muotoisia rahoituksia että t&k-lainoja.

EU:n pk-yritysrahoitusta voi saada kahdessa vaiheessa:

  • Vaihe 1 tarjoaa 50 000 € tuen esimerkiksi markkinaselvityksiin, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, tai investointien esiselvityksiin. Tässä voi tulla kyseeseen varhaisemmankin vaiheen yritys (start-up), kunhan teknologia on jo idea- / konseptitasoa pidemmällä, ja mahdollisesti ensimmäisiä asiakkaita löytyy.

  • Vaihe 2 on suurempi projekti, kestoltaan 1-2 vuotta ja rahoitukseltaan 2,5 miljoonaan euroon asti –1-vaiheen läpikäynti tarjoaa suuremmat onnistumisen mahdollisuudet myös tähän, kun se tulee ajankohtaiseksi.

Rekisteröidythän heti – paikkoja on rajoitetusti!

Date & Time
Tuesday
10 April 2018
08:30 12:00 Europe/Helsinki
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.